ТВОРЕНИЯ

27.02.2010

Hello world!

Filed under: за мен — Таня @ 19:00

След колебание продължило дълго,  най-накрая се реших! Да имам собствено местенце в огромното интернет пространстово.

Нарекох го Творения – за нещата, които са ме вдъхновили и радват…..нещо по-различно!

Казвам се Таня и реших, че искам да се впусна в това приключение, да  представям  красотите, които съм създала (или някой друг е направил, но са ме впечатлили),  за нещата, които ме вдъхновяват и радват.

3 Коментари »

  1. Здравейте, случайно попаднах на вашия блог заради името Творения, което беше първият ми избор за име на моя блог (вижте моето За мен). След това доста се учудих като видях, че сте избрала същата тема за блога си, категориите ни са почти едни и същи, а като прочетох За мен… хм, не знам какво да кажа. Странно е :). Май такъв коментар досега не съм писала 🙂 сори, но реших все пак да споделя, че не само харесвам нещата, за които пишете, но и намирам интересна прилика в темите, които ни вълнуват и начина, по който го показваме. Може би е права социологията, че ако нещо вълнува един човек, то със сигурност там някъде е някой друг, който се вълнува от същото. Поздравления за блога и успех!

    Коментар от littlethingslife — 06.04.2010 @ 15:08 | Отговор

  2. Благодаря! След като разгледах и вашия блог се убедих, че сте права. Не знам какво да кажа за тези „съвпадения“. Но в едно съм сигурна – случайни неща няма! Това че се вълнуваме от тези теми показва, че при нас съществува стремеж за правене на нещо красиво, позитивно. Поне при мен е така. Съвсем нова съм в това и не знам как го приемат другите, е може и по-добре, но за сега толкова! Радвам се, че откривам съмишленици, с които съм на една вълна, так да се каже. А името творения на мен не ми звучи религиозно, мой приятел ме насочи към него, защото се чудех, не исках нещо обикновено, а силно и красиво, затова сметнах, че тази дума е подходяща. Харесаха ми нещата, за които пишете, успех и на вас!

    Коментар от Таня — 06.04.2010 @ 17:33 | Отговор

  3. „Творения“ е супер. Дори преди няколко дни си мислех, че то по-добре ме характеризира от „малки неща“, но нещата са такива каквито са и са все хубави. Поздрави и приятно с блога и творенията! 🙂

    Коментар от littlethingslife — 06.04.2010 @ 19:04 | Отговор


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: