ТВОРЕНИЯ

14.01.2011

365 дни

Filed under: блог,за мен,лични — Таня @ 11:14

Преди време тази идея ми се струваше чужда. Но преди няколко дни, когато видях хубавите снимки и замисъл в два любими блога – на  Боряна и на Мира (а и много други за които дори не зная), реших и аз да опитам! Всеки ден ще снимам по нещо и ще го публикувам. От сега знам, че няма да мога да го правя всеки ден, но това не е важно. Важен е ентусиазмът ми в този момент. За качеството на снимките няма да говоря, колкото си мога толкова, а ако в края на година мога повече, още по-добре!

Снимките ще ги публикувам във facebook страницата на блога , защото тук няма как. От сега не знам какво точно ще снимам, но но напоследък го правя доста често. Така че ще видим. Иска ми се да пиша още, но в момента нямам време – така че до скоро!

12 Коментари »

 1. Ех, Таня, как ни зарибиха…. :))))) Поздравления за този проект. С удоволствие ще гледам снимките ти. Абсолютно те разбирам, за „не се знае дали ще е всеки ден, но е по-важно да започна.“ Успех и много приятни моменти снимайки!

  Коментар от littlethingslife — 14.01.2011 @ 11:29 | Отговор

 2. Пожелавам и на теб успех с проекта, Таня 🙂 Разгледах вече снимките ти, продължавай в същия дух 🙂 Поздрави от мен 🙂

  Коментар от gotvenetolesno — 15.01.2011 @ 21:07 | Отговор

 3. Успех и от мен с проекта , Таня !
  Имаш награда при мен 🙂
  Поздрави .

  Коментар от sabinaberova — 15.01.2011 @ 21:25 | Отговор

  • Благодаря ви много, момичета. Не знам как ще е за напред, но за сега много се радвам, дано ентусиазмът ме не свърши бързо, а и снимките да се подобряват.
   Сабина, благодаря за наградата! Много ме зарадва!

   Коментар от Таня — 17.01.2011 @ 23:11 | Отговор

 4. Идеята на 365 всъщност е да показваш с какво си запомнила определен ден като го запечаш със снимка, а не да снимаш безразборно каквото ти падне… (-;

  На мен адски много ми харесва ето това – http://amiraculouspower.tumblr.com/

  Коментар от ayaliciousss — 15.01.2011 @ 22:05 | Отговор

  • Здравейте! Създадох този блог с цел да отпускам от напрежението, а също и ако успея да направя нещо да слагам тук, един вид дневник, да му се радвам след време. Това важи и за снимките – знам, че не са перфектни, но не се притеснявам дали ще се харесват. Също да уточня, че не бих снимала и показвала себе си или някой от близките си поне за сега. Снимам това, което ме впечатли от природата, нещо малко и незначително, дори незабелижимо. Тези неща харесвам, другато няма значение.
   Успех с вашият блог!

   Коментар от Таня — 17.01.2011 @ 23:21 | Отговор

   • Таня, трябва да си призная, че и аз не го разбрах като да запечатваме това, с което най-вече е характерен предишния ден, макар да има смисъл и в този подход, но както казваш и ти, тогава снимките няма да са публични :). Прочетох по-надолу коментара за 2-рия, 3-тия месец, когато идеите се изчерпвали и усещам как и този момент приближава :). За мен това е проект за най-хубава снимка от предишния ден. Тия дни всъщност съм изправена пред дилемата коя всъщност е най-хубава снимка :). Не че всички са супер. По-скоро на всяка й липсва нещо, но е интересно какъв критерий да приложи човек, за да избере дадена снимка. Мисля си, че един ден ще е интересно да видим хубавите снимки от предишни дни, които не сме показали :). Поздрави и приятно снимане! Много хубав ти се получава албума 🙂

    Коментар от littlethingslife — 21.01.2011 @ 9:16

 5. Идеята на 365 всъщност е да показваш с какво си запомнила определен ден като го запечаташ със снимка, а не да снимаш безразборно каквото ти падне… (-;

  На мен адски много ми харесва ето това – http://amiraculouspower.tumblr.com/

  Коментар от ayaliciousss — 15.01.2011 @ 22:06 | Отговор

 6. Аз започнах втори блог преди година с такъв проект. Трудността идва едва на втория-третия месец когато се поизчерпят идеите. Затова ти пожелавам неизчерпаеми и интересни идеи през цялата година!

  Хубава неделна вечер 🙂

  Коментар от Aquawoman — 16.01.2011 @ 22:13 | Отговор

  • Хей, благодаря! Не знаех за този блог и с удоволствие бих го разгледала! Не знам как ще е за напред, но засега много се забавлявам. А за идеите си права няма как в един момент да не се изчерпат, но тогава няма да се насилваме я :)Колкото, толкова! Аз не гоня брой, а уловени моменти.
   Благодаря ти, много ме зарадва!

   Коментар от Таня — 17.01.2011 @ 23:28 | Отговор

 7. Успех и от мен на проекта! В такива моменти си спомням за филма „Джули и Джулия“, в който главната героиня всеки ден в продължение на 1 година приготвяше по една рецепта и след това пишеше за нея.
  Аз през декември пишех за подготовката ни за посрещането на Коледа с дъщеря ми и наистина, дори само за един месец при мен, това беше изтощителен труд, в който наистина трябват много идеи. Така че и аз ти пожелавам много идеи и много нови приятели през тази година и този проект. Аз го следя с удоволствие.

  Коментар от Myriam — 19.01.2011 @ 11:14 | Отговор


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: